Novosti

 1. Završavamo jednu etapu…

  Pozdrav svima! Radimo na novoj stranici Stipino.com. Dakle, sve što je ovdje, selimo tamo. Naime, više nismo samo u poslu sa jabukama, već i sa raznim drugim prerađevinama, voćem i povrćem. Svi korisnici će biti prebačeni na drugi sustav, pa ćemo Vam se javiti. Ovdje više ne možete naručivati, no ako imate kakvih upita, svakako… Pročitaj više »


 2. Priprema za jesen 2016.!

  Dragi jabukoljupci, Na prvom mjestu se zahvaljujem svima Vama koji ste podržali domaću proizvodnju, moju obitelj i brand Volim Jabuke! Bilo mi je drago što sam Vas imao priliku upoznati i predstaviti svoje proizvode. Završili smo sa prodajom i sad smo već u intenzivnoj proizvodnji kako bi Vam ponudili vrhunske proizvode na jesen! Dosad smo… Pročitaj više »


 3. Uskoro završetak prodajne sezone!

  Dragi jabukoljupci, Zadnjih 2 mjeseca sam se malo odmetnuo u kvarnerske vode, te sam obišao Rab, Krk, Cres i Lošinj! Rijeka je slijedeća meta i tamo ću se nalaziti od četvrtka/petka 19.-20.3. Taj put je zamišljen kao posljednji potez pred završetak prodajne sezone jer više nemam robe, a uskoro počinje proizvodna sezona Malo me reklamiraju… Pročitaj više »


 4. Nastavak rada

  Dragi jabukoljupci, Nastavljamo sa radom te se nadam da ste se odmorili i da ste se zaželjeli jabuka i soka. Krećemo danas u dostavu i vidimo se ponedjeljkom i četvrtkom poslijepodne! Pozdrav, Vaš proizvođač, Stipe D.


 5. Godišnji odmor i blagdani

  Dragi jabukoljupci, Zadnju dostavu ove godine smo odradili jučer sa zadovoljstvom! Slijede nam blagdani i nakon toga obitelj Dumančić ide na godišnji odmor:) Slijedeća dostava će biti 19.1.2015.! Ovim putem bih Vam zaželio puno sreće i blagostanja u Novoj 2015.! Vaš proizvođač, Stipe Dumančić


 6. Sezona 2014-2015. je otvorena!

  Krenusmo sa dostavom i ove godine (zamislite!), doduše samo sa jabukama sorte Gala i Top Red. No u pripremi su sorte Idared, Jonagold, Zlatni Delišes i čini mi se Braeburn. Do kraja godine bi trebali imati Fuji i Granny Smith. Sa sokovima uskoro krećemo Vidimo se! Stipe


 7. Završena sezona 2013/2014

  Dragi jabukoljupci, Sa žalošću vam javljam da smo sve rasprodali! Nismo puno jabuka ostavljali, jer je otkupna cijena jako niska. Posvuda je jabuka bila oko 2-3 kn po kilogramu, dok mi nismo spuštali cijene radi ispalivosti projekta. Naši kupci su naručivali iako smo bili skuplji od prosječne cijene jabuke radi kvalitete i sorti koje pružamo.


 8. 2014.

  Dragi naši jabukoljupci, Želimo Vam puno sreće i zdravlja u 2014. godini! Vaš proizvođač Stipe Dumančić


 9. Pripreme 2013. su u punom jeku

  Pozdrav dragi jabukoljupci, Završili smo sa sezonom 2012/2013. tamo još 1.3., no sada smo već debelo u pripremama sa iduću sezonu. Iako smo imali zimu u 4. mjesecu i jako puno kiše te hladno vrijeme do 1.6. voćnjak izgleda pristojno te će biti dobrog uroda. Nastavljamo kao i prošle godine – te krećemo najvjerojatnije 1.9…. Pročitaj više »


 10. celebration-toast-with-champagne

  Mali jabukoljubac

  Dragi jabukoljupci, Sretne vijesti Vam javljam, dobili smo sinčića Tomu 10.11.12. u 01 sat Sada kažu da se život mijenja u potpunosti, no to ćemo tek doživjeti. Primijetili ste da nisam zadnja dva puta ja bio u dostavi, već prijatelj Dario koji pomaže jer je nama mladim roditeljima dosta sad sve novo i čudno. Kada… Pročitaj više »


Nađite nas na Facebooku